Over ons

ONTSTAAN

Ben en Marja Bootsma hebben vanuit het verleden veel ervaring in zowel het caféleven als in het restaurantwezen. Een gevleugelde uitspraak; “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op ons gezin. Wij zijn bevlogen ondernemers en willen onze kennis en ervaring hierin graag met de kinderen delen.

De oudste en onze jongste, Cleo en Coen, zijn vollédig besmet met het horecavirus en werken dan ook al jaren in deze branche. De middelste, Nikie, voorziet vooral zichzelf van de heerlijkste salades en spannendste gerechten en maakt ons bewust van goede en gezonde eetgewoonten. Zeker in de huidige tijd een niet te onderschatten factor.

Het horecaleven en gastvrijheid is het kroost dus met de paplepel ingegoten. Cleo is tien jaar geleden afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden (Stenden University)  en Coen enige jaren later aan de middelbare hotelschool in Wageningen. Middelste zus Nikie werkte tijdens haar hele studietijd in de horeca gerelateerd aan de evenementenwereld. Zij volgt de ontwikkelingen van Bistro Bootsma nu intensief langs de zijlijn.

Chantal is belast met de dagelijkse leiding in de keuken, heeft een koksopleiding gevolgd aan de hotelschool in Arnhem en is de partner van Coen. Na haar opleiding heeft zij haar vaardigheden verder ontwikkeld in gerenommeerde restaurants. Chantal is zeer gedreven en gepassioneerd met haar vak bezig. Cleo heeft de eindverantwoordelijkheid voor het gehele reilen en zeilen in de bistro.

20161031-225657-0695