3-gangenmenu 35,-

    • Starters

    • Garnalen gebakken in kruidenboter

      geserveerd met brood

    • Verse tomatensoep

    • Rundercarpaccio suppl. 1,-

      met truffelmayonaise

    • Salade met geitenkaas en spek

      met pitten, zongedroogde tomaten en balsamico dressing

    • Tartaar van zalm

      met rode ui, kappertjes, wakamé en een crostini

    • Franse uiensoep

      met kaas en crostini (7,5)

    • Pasteitje met paddenstoelen ragout

      ricotta en spinazie

    • Oosterse carpaccio suppl. 1,-

      met wasabi mayoniase, sesam, soja en wakamé

    • Klassieke steak tartaar

      met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood

    • Hoofdgerechten

    • Kalfsentrecote van de grill

      met gebakken garnalen en Hollandaisesaus (suppl. 6,5)

    • Malse biefstuk suppl. +2

      met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter

    • Vispotje uit de oven

      .

      met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas

    • Malse spareribs

      in ketjapmarinade

    • Krokante wrap

      met ratatouille en kaas, geserveerd met crème fraîche

    • Gebakken doradefilet

      met creme van zoete aardappel, bijpassende groenten en roomsaus

    • Boerenschnitzel 400 gr.

      met spek/ui/champignon/kaas en saus naar keuze

    • Kindermenu

      8,00

      kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes

      kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5

x
    • Nagerechten 8.-

    • Cheesecake

      met bastogne, rood fruit en vanille-ijs

    • Kaasplankje

      3 soorten kaas met appelstroop en notenvijgenbrood (suppl. 4,5)

    • Sunday coupe

      met vanille-ijs, karamelsaus, nootjes en slagroom

    • Creme brulee

      met kaneelijs

    • Chocoladefondant

      met ijs en mousse

    • Sorbet coupe

      3 soorten sorbetijs met slagroom coulis en fruit

    • Parfait

      met stroopwafel en karamelsaus

x