Menukaart 3-gangenmenu 33,50

    • Starters

    • Garnalen gebakken in kruidenboter

      geserveerd met brood

    • Brood

      met sausjes (5,-)

    • Rundercarpaccio

      met truffelmayonaise

    • Romige mosterdsoep

      met pancetta en lente-ui (7,5)

    • Zalm tartaar

      met wakamé, peer en crostini

    • Franse uiensoep

      met kaas en crostini (7,5)

    • Vegetarisch pasteitje

      met truffel, paddenstoel, spinazie en parmezaanse kaas

    • Bapao pulled pork

      met Oosterse saus en zoetzure groenten

    • Klassieke steak tartaar

      met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood

    • Hoofdgerechten

    • Malse biefstuk

      met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter

    • Vispotje uit de oven

      .

      met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas

    • Malse spareribs

      in ketjapmarinade

    • Vegetarische lasagna

      met groenten, ricotta en pesto

    • Gebakken doradefilet

      met romige witte wijnsaus, rivierkreeftjes en gegrilde groene asperges

    • Kindermenu

      8,00

      kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes

      kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5

    • Spies van gemarineerde kippendij

      met satésaus en kroepoek

    • Nagerechten 7.-

    • Koffie/thee/special koffie

      met likeurtje en bonbon

    • Kaasplankje

      3 soorten kaas met appelstroop en notenvijgenbrood (suppl. 4,5)

    • Cheesecake

      met bastogne, rood fruit en vanille-ijs

    • Creme brulee

      met kaneelijs

    • Chocolade fondant

      met pistache-ijs en slagroom

    • Kinderijsje

      € 3,50

      samen met de kok je eigen ijsje maken in onze keuken!

    • Parfait

      met karamelsaus, kaneelappeltjes en noot