-
-
Starters
-
Garnalen gebakken in kruidenboter
geserveerd met brood
-
Verse tomatensoep
-
Rundercarpaccio suppl. 1,-
met truffelmayonaise
-
Salade met geitenkaas en spek
met pitten, zongedroogde tomaten en balsamico dressing
-
Tartaar van zalm
met rode ui, kappertjes, wakamé en een crostini
-
Franse uiensoep
met kaas en crostini (7,5)
-
Pasteitje met paddenstoelen ragout
ricotta en spinazie
-
Oosterse carpaccio suppl. 1,-
met wasabi mayoniase, sesam, soja en wakamé
-
Klassieke steak tartaar
met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood
-
Hoofdgerechten
-
Kalfsentrecote van de grill
met gebakken garnalen en Hollandaisesaus (suppl. 6,5)
-
Malse biefstuk suppl. +2
met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter
-
Vispotje uit de oven
.met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas
-
Malse spareribs
in ketjapmarinade
-
Krokante wrap
met ratatouille en kaas, geserveerd met crème fraîche
-
Gebakken doradefilet
met creme van zoete aardappel, bijpassende groenten en roomsaus
-
Boerenschnitzel 400 gr.
met spek/ui/champignon/kaas en saus naar keuze
-
Kindermenu
8,00kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes
kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, frites met huisgemaakte mayonaise en salade.