-
-
Starters
-
Brood
met sausjes (5,-)
-
Garnalen gebakken in kruidenboter
geserveerd met brood
-
Rundercarpaccio
met truffelmayonaise
-
Oosterse carpaccio
met soja, wasabi mayonaise, wakamé en sesam
-
Aangemaakte gerookte makreel
met limoenmayonaise en crostini
-
Franse uiensoep
met kaas en crostini (7,5)
-
Pide van het Arnhemse Bakkertje
met geitenkaas, tomatensaus en groenten
-
Bapao pulled pork
met Oosterse saus en zoetzure groenten
-
Klassieke steak tartaar
met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood
-
Hoofdgerechten
-
Malse biefstuk
met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter
-
Vispotje uit de oven
.met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas
-
Malse spareribs
in ketjapmarinade
-
Vegetarische lasagna
met groenten, ricotta en pesto
-
Gebakken doradefilet
met romige witte wijnsaus, rivierkreeftjes en gegrilde groene asperges
-
Kindermenu
8,00kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes
kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5
-
Spies van gemarineerde kippendij
met satésaus en kroepoek
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, frites met huisgemaakte mayonaise en salade.