-
-
Starters
-
Garnalen gebakken in kruidenboter
geserveerd met brood
-
Verse tomatensoep
-
Rundercarpaccio suppl. 1,-
met truffelmayonaise
-
Huisgerookte zalm
op Oosterse wijze met sesam, soja en wakame
-
Franse uiensoep
met kaas en crostini (7,5)
-
Pide van het Arnhemse bakkertje
met tomatensaus, geitenkaas en groenten
-
Bapao met pulled pork
met 5 spices, bbq saus en ingelegde groenten
-
Klassieke steak tartaar
met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood
-
Hoofdgerechten 23,5
-
Surf en Turf
kalfsentrecote met gebakken garnalen en Bearnaisesaus (suppl. 6,5)
-
Malse biefstuk suppl. +2
met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter
-
Vispotje uit de oven
.met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas
-
Malse spareribs
in ketjapmarinade
-
Vegetarische rode curry
met groenten (16,-)
-
Runderstoofpotje met rode wijn, champignon en ui
groenten en aardappelpuree
-
Boerenschnitzel 400 gr.
met spek/ui/champignon/kaas en saus naar keuze
-
Kindermenu
8,00kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes
kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5
-
Gebakken kabeljauwfilet
met bijpassende garnituren en beurre blanc saus
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, frites met huisgemaakte mayonaise en salade.