3-gangenmenu 36,50

    • Starters

    • Garnalen gebakken in kruidenboter

      geserveerd met brood

    • Mosterdsoep

    • Rundercarpaccio suppl. 1,-

      met truffelmayonaise

    • Huisgerookte zalm

      op Oosterse wijze met sesam, soja en wakame

    • Franse uiensoep

      met kaas en crostini (7,5)

    • Pasteitje met paddenstoelen ragout

      ricotta en spinazie

    • Bapao met pulled pork

      met 5 spices, bbq saus en ingelegde groenten

    • Klassieke steak tartaar

      met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood

    • Hoofdgerechten 23,5

    • Hertenbiefstuk

      met rode wijn jus en stoofpeertje (suppl. 6,5)

    • Malse biefstuk suppl. +2

      met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter

    • Vispotje uit de oven

      .

      met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas

    • Malse spareribs

      in ketjapmarinade

    • Vegetarische rode curry

      met groenten (16,-)

    • Runderstoofpotje met rode wijn, champignon en ui

      groenten en aardappelpuree

    • Boerenschnitzel 400 gr.

      met spek/ui/champignon/kaas en saus naar keuze

    • Kindermenu

      8,00

      kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes

      kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5

x
    • Nagerechten 8.-

    • Cheesecake

      met bastogne, rood fruit en vanille-ijs

    • Kaasplankje

      3 soorten kaas met appelstroop en notenvijgenbrood (suppl. 4,5)

    • Sunday coupe

      met vanille-ijs, karamelsaus, nootjes en slagroom

    • Creme brulee

      met kaneelijs

    • Chocoladefondant

      met ijs en mousse

    • Crepe Suzette

      geflambeerde pannenkoek met Grand Marnier saus en ijs

    • Tarte Tatin

      omgekeerd appeltaartje uit de oven met ijs

x