3-gangenmenu 35,-

    • Starters

    • Garnalen gebakken in kruidenboter

      geserveerd met brood

    • Verse tomatensoep

    • Rundercarpaccio suppl. 1,-

      met truffelmayonaise

    • Salade met geitenkaas en spek

      met pitten, zongedroogde tomaten en balsamico dressing

    • Tartaar van zalm

      met rode ui, kappertjes, wakamé en een crostini

    • Franse uiensoep

      met kaas en crostini (7,5)

    • Pasteitje met paddenstoelen ragout

      ricotta en spinazie

    • Oosterse carpaccio suppl. 1,-

      met wasabi mayoniase, sesam, soja en wakamé

    • Klassieke steak tartaar

      met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood

    • Hoofdgerechten

    • Hertenbiefstuk

      met puree van pastinaak en cranberrysaus (suppl. 6,5)

    • Malse biefstuk suppl. +2

      met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter

    • Vispotje uit de oven

      .

      met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas

    • Malse spareribs

      in ketjapmarinade

    • Krokante wrap

      met ratatouille en kaas, geserveerd met crème fraîche

    • Gebakken doradefilet

      met creme van zoete aardappel, bijpassende groenten en roomsaus

    • Kindermenu

      8,00

      kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes

      kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5

    • Runderstoofje

      met aardappel-rucola puree

x
    • Nagerechten 7.-

    • Cheesecake

      met bastogne, rood fruit en vanille-ijs

    • Kaasplankje

      3 soorten kaas met appelstroop en notenvijgenbrood (suppl. 4,5)

    • Koffie/thee/special koffie

      met likeurtje en bonbon

    • Creme brulee

      met kaneelijs

    • Kinderijsje

      € 3,50

      samen met de kok je eigen ijsje maken in onze keuken!

    • Tarte tatin van appel

      met ijs en slagroom

    • Parfait

      met stroopwafel en karamelsaus

x