-
-
Starters
-
Garnalen gebakken in kruidenboter
geserveerd met brood
-
Romige mosterdsoep
met spekjes
-
Rundercarpaccio suppl. 1,-
met truffelmayonaise
-
Huisgerookte zalm
op Oosterse wijze met sesam, soja en wakame
-
Franse uiensoep
met kaas en crostini (7,5)
-
Pide van het Arnhemse bakkertje
met tomatensaus, geitenkaas en groenten
-
Bapao met pulled pork
met 5 spices, bbq saus en ingelegde groenten
-
Klassieke steak tartaar
met kappertjes, rode ui, truffelmayonaise en crostini van brioche brood
-
Hoofdgerechten 23,5
-
Vegetarische burger
met blauwe kaas, rode uiencompote, tomaat en sla
-
Malse biefstuk suppl. +2
met pepersaus, champignonsaus of kruidenboter
-
Vispotje uit de oven
.met witvis, zalm en garnalen in dille-roomsaus, gegratineerd met kaas
-
Malse spareribs
in ketjapmarinade
-
Hertenbiefstuk
met rode kool, stoofpeer en jus
-
Ribeye van de grill
met saus naar keuze
-
Boerenschnitzel 400 gr.
met spek/ui/champignon/kaas en saus naar keuze
-
Kindermenu
8,00kipnuggets, kroket of frikandel met friet, sausjes en appelmoes
kleine portie spareribs met friet, sausjes en appelmoes 12,5
-
Oerhammetje
met zuurkool, aardappelpuree en huisgemaakte jus
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, frites met huisgemaakte mayonaise en salade.