Menukaart 3-gangenmenu

    • Starters

    • Brood

      € 4,50

      Met kruidenboter en basilicum mayonaise

    • Ortiz sardientjes

      € 10,00

      in olijfolie, met brood en roomboter

    • Borrelplank

      € 11,50

      Met charcuterie, kaas, dipper, olijven en tafelzuur

    • voorgerechten 10,-

    • Oosterse loempia,

      met hoisinsaus, taugé, wortel, komkommer en sesamvinaigrette.

    • Salade caprese

      met buffelmozzarella, gepofte trostomaatjes, basilicum, balsamicostroop

    • Rundercarpaccio

      met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas.

    • Tartaar van huisgerookte zalm

      met mierikswortel mayonaise, toast, kruim van wasabi en tempura garnaal

    • Pikante garnalen

      gebakken in kruidenboter en rode peper, geserveerd met brood.

    • Cocktail van gerookte kip

      met walnoot, ananas, bleekselderij, kerrie gemberdressing

    • Soepen 6.-

    • Franse uiensoep

      met cognac, kaas en crostini

    • Gerookte paprikasoep

      .

      met crème fraîche en spek

    • Hoofdgerechten 19.50

    • Malse biefstuk

      met pepersaus, champignonsaus, honingtijmjus of kruidenboter

    • Mixed grill

      kalfsentrecote, diamanthaas en varkenshaas met saus naar keuze

    • Gebakken eendenborst

      gerookt op de Green Egg BBQ, sinaasappeljus

    • Gepekeld oerhammetje uit de oven

      met jus van trappistenbier

    • Surf & Turf

      spies van biefstuk en garnaal met salsa verde

    • Krokante kipburger

      met bacon, cheddar, pittige tomatensaus, guacamole en maiskolf

    • Romige pasta met huisgerookte zalm,

      witte wijn limoensaus, groene kruiden

    • Catch of the day,

      met bijpassend garnituur

    • Kruidige couscous

      met pompoen, noten, rucola, en gegratineerde geitenkaas

    • Wisselende weekspecial

    • Kindermenu

      Fricandel, kipnuggets, vissticks, kroket of knakworstjes met frites, appelmoes, en sausjes.

    • Nagerechten 6.-

    • Huisgemaakte tiramisu

      met frambozencoulis

    • Kaasplankje

      3 soorten kaas met appelstroop en notenvijgenbrood (suppl. 3,5)

    • Huisgemaakte lemon cheesecake

      met bodem van bastognekoek, citroenyoghurt

    • Mousse van donkere chocolade

      chocoschots, passievrucht, meringue en cassisijs

    • Kinderijsje

      € 3,50

      samen met de kok je eigen ijsje maken in onze keuken!

    • Dame Blanche

      roomijs met chocoladesaus en crumble