Menukaart 3-gangenmenu

    • Starters

    • Brood

      € 4,50

      Met aioli en kerriemayonaise

    • Ortiz sardientjes

      € 10,00

      in olijfolie, met brood en roomboter

    • Borrelplank

      € 11,50

      Met charcuterie, kaas, dipper, olijven en tafelzuur

    • voorgerechten 10,-

    • Bistro Bootsma's rundvleesslaatje

      met draadjesvlees, ei, augurk, Amsterdamse ui, kerrie mayonaise en toast

    • Oosterse loempia,

      met hoisinsaus, taugé, wortel, komkommer en sesamvinaigrette.

    • Rundercarpaccio op Oosterse wijze

      met wasabi mayonaise, sojadressing, gefrituurde uitjes, edamame boon, lente ui

    • Rundercarpaccio

      met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas.

    • Tartaar van huisgerookte zalm

      met mierikswortel mayonaise, toast, kruim van wasabi en tempura garnaal

    • Pikante garnalen

      gebakken in kruidenboter en rode peper, geserveerd met brood.

    • Warme geitenkaas met honing

      met salade van rode biet, rucola, walnoot, komkommer en balsamico dressing

    • Soepen 6.-

    • Franse uiensoep

      met cognac, kaas en crostini

    • Wisselende seizoenssoep

      .
    • Hoofdgerechten 19.50

    • Malse biefstuk

      met pepersaus, champignonsaus, rode portjus of kruidenboter

    • Mixed grill

      kalfsentrecote, diamanthaas en varkenshaas met saus naar keuze

    • Zalm teriyaki

      met noedels, broccoli, cashewnoten en lente ui

    • Spaghetti pesto

      met zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, rucola, serranoham en cherrytomaten

      (Vegetarisch mogelijk)

    • Gegrilde kipsaté

      met pindasaus, kroepoek, atjar en gefrituurde uitjes

    • Ibérico rib fingers

      langzaam gegaarde varkensribbetjes met hoisinsaus en sesam

    • Black Angus hamburger

      met gebakken paddenstoelen, spek, kaas en truffelmayonaise

    • Catch of the day,

      met bijpassend garnituur

    • SPECIAL: T-BONESTEAK 450 GRAM

      flinke steak van de grill voor de echte meatlover!

    • Wisselende weekspecial

    • Kindermenu

      Frikandel, kipnuggets, vissticks, kroket of  schnitzel met frites, appelmoes, en sausjes. €7,50

       

    • Nagerechten 6.-

    • Sorbetijs

      3 verschillende smaken met meringue en slagroom

    • Kaasplankje

      3 soorten kaas met appelstroop en notenvijgenbrood (suppl. 3,5)

    • Limoncello tiramisu

      met mascarpone, lange vingers, limoncello en cantuccini koekjes

    • Creme brulée

      gebrande vanilleroom met karamelijs

    • Kinderijsje

      € 3,50

      samen met de kok je eigen ijsje maken in onze keuken!

    • Poire belle Hélene

      gepocheerde peer met vanille ijs, chocoladesaus en slagroom