Kerstdiner 2019

Kerstmenu 2019

Trio van vis; mousse van gerookte makreel, tartaar van zalm aangemaakt met een citroen dille mayonaise, verse tonijn, zoetzure komkommer bolletjes, ingelegde rode ui en toast

of

Carpaccio van gedroogde ribeye, truffelmayonaise, geschaafde pecorino, zongedroogde tomaat en rucola.

of

Salade met gerookte eend, rode biet, kwartel eitjes en honing tijmdressing

***

Romige mosterdsoep met pancetta en lente ui

of

Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart met cognac en paddenstoelen

***

Spoom; om de eetlust weer even aan te wakkeren

***

Malse diamanthaas met crème van pastinaak, gebakken paddenstoelen en jus van kastanje.

of 

Gebakken witvis met garnalen, crème van wortel, groene groenten en schuimige bisque

of

24 uur gegaard biologisch boerderij kippetje met maispuree

(onze hoofdgerechten worden geserveerd met salade van rode kool en pommes duchesse)

***

Mousse van melkchocolade met dronken sinaasappeltjes in likeur 43, stracciatella roomijs, sneeuw van merengue en schots van pure chocolade

(wijzigingen onder voorbehoud)

47,50 p.p.